Tänä vuonna skippasimme erikoisnäyttelyn ja suuntasimme kotinäyttelyyn Hyrylän urheilukentälle. Molemmat pojat oli ilmoitettu kehiin ja vähän jännitti Robin puolesta, viimeksi kun kehässä on tosiaan oltu junnuluokassa...

 

Mutta eipä hätiä. Ensin pisti Robi maailmankirjat sekaisin erinomaisella arvostelulla kera sertin ja vsp:n! Ja onhan meidän musta poju nykyään hienossa kunnossa, vaikkei sitä aina näin kotoa päin katsellessa edes huomaa. Lihasta ja turkkia löytyy ihan mukavasti :o)

 

Onneksi oli malit välissä, kerettiin äkkiä vaihtaa nrolaput hihaan ja sitten Samu suuntasi uudestaan kehään, nyt Miskan kanssa. Miska esiintyi edukseen ja liikettäkin löytyi! On tainnut auttaa poikien rullaluistelulenkit :o) Tuloksena: eri, avk1, pu1, sert ja vsp! Wautsi wau! Päätti Miska ettei tässä "isobroidia" huonommaksi jäädä vaan samat meriitit mulle kans! Ja jo toinen serti, kolmannesta virallisesta näyttelystä :o)

 

Palkinnoksi Robi lähti Hyvinkäälle Elviksen luo yökylään ja Miskan kanssa suunnattiin hampurilaiselle! Kiitos avusta Anskulle, apu-handlerillemme, ja terkut paikalla olleelle Kaijalle sekä kunniapalkinnon pokanneille Milolle, Helille ja Tomille!